Transport

Flexibiliteit is de grootste kracht van Stoel Transport. Een transport binnen Nederland of naar Portugal; wij zorgen dat het voor u geregeld wordt.

Diversiteit is ons specialisme en daarom zetten wij in op zeer diverse goederenstromen: palletvervoer, machinevervoer, losgestort, maar ook het vervoer van medische apparatuur en bulktransport (silo-opleggers).

Wat kan Stoel Transport zoal voor u betekenen?

Stoel Transport vervoert o.a. krijt, een grondstof voor de tapijtindustrie. In dit geval ontzorgen wij de klant volledig; wij hebben de totale verantwoordelijkheid voor de aanvoer en het voorraadbeheer. De silo’s zijn voorzien van een digitaal weegsysteem en met behulp van een app wordt de voorraad in de gaten gehouden.

Een ander specialisme is het transport van oude accu’s. Deze worden voornamelijk bij garagebedrijven en handelaren afgehaald. Met speciale kiptrailers voeren we deze af naar verwerkingsbedrijven buiten Nederland. Voor dit maatwerk zijn vergunningen en speciale maatregelen voor transport, verwerking en opslag nodig. Stoel Transport regelt al deze zaken voor u.

Het vervoeren van medische apparatuur is tevens bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat wij – waar ook in Europa – op tijd te zijn en assisteren tevens bij de (de)montage van het machinetransport. Onze chauffeurs zijn daarbij van grote waarde.

Ook bieden wij de mogelijkheid om het materieel naar wens van de klant in te richten. Al onze wagens zijn via GPS te volgen, zodat wij u direct kunnen laten weten waar uw zending zich bevindt.

Ook voor het vervoeren van pallets, colli of bijv. zonnepanelen bent u bij Stoel Transport aan het juiste adres; wij zorgen ervoor dat het in goede staat wordt afgeleverd bij uw klanten!

 

“De klant staat centraal, wij willen zijn logistieke probleem oplossen.”