Warehouse

Naast het brede pakket aan services en diensten op het gebied van transport, kunt u ook uw voorraad laten beheren door Stoel Transport.

Stoel Transport beschikt over een ruim magazijn: ca. 7000 palletplaatsen en 1500m2 bulkopslag. Uw producten kunnen worden opgeslagen variërend van 1 dag tot meerdere maanden; het maakt niet uit of het gaat om warehousing van grote of kleine goederen.

Als klant heeft u de mogelijkheid om uw artikelen door uw leverancier(s) hier te laten afleveren. Wij zorgen ervoor dat uw producten correct worden in- en opgeslagen en direct worden verwerkt in ons voorraadsysteem. Op het moment dat u uw producten wilt uitleveren, zorgen wij voor het orderpicken en het verzenden via het “first-in-first-out” systeem.

Stoel Transport ontzorgt u. U heeft geen eigen mensen en opslagruimte nodig en het bespaart u transportkosten en tijd. De goederen liggen namelijk al bij de transporteur. Ze kunnen dus op elk moment geladen worden.

 

“In het bedrijf draait alles om vertrouwen en passie. Klanten worden 100% bediend en de communicatie is altijd open en transparant”.